Nattvandring.nu

Bankomat AB - ny partner

Bankomat AB ny partner till stiftelsen nattvandring.nu

Stiftelsen nattvandring.nu är glada och stolta över att meddela att Bankomat AB har valt att bli partner.

Bankomat är ledande inom kontanthantering i Sverige. De ansvarar för nio kontantdepåer och har kontantautomater på över 500 orter i Sverige.
Trygghet och säkerhet är en förutsättning för deras verksamhet och det var delvis det som gjort att de nu inleder ett långsiktigt samarbete med stiftelsen nattvandring.nu. Bankomat kommer att, tillsammans med övriga partner-organisationer som E.ON, Skandia, Carlsberg med flera, verka för att stiftelsens viktiga arbete fortsätter att utvecklas.

”För oss är det både med glädje och stolthet vi tecknar avtal med Bankomat. Ett varumärke som alla känner till och som framgent kommer att vara en viktig del i stitelsens utveckling”, säger Janne Lundholm, verksamhetschef stiftelsen nattvandring.nu.

”Vi är stolta att få bli partner till stiftelsen nattvandring.nu. Trygga, engagerade vuxna ute på gator och torg är ett gemensamt intresse för oss och något som gör stor skillnad för hela samhället, men framförallt för våra viktiga ungdomar. Vi är imponerade över det arbete som stiftelsen gör.
Förutom att organisera och stötta över 300 lokala nattvandrargrupper över hela Sverige genomförs också ett stort antal föreläsningar och utbildningar för både ungdomar och vuxna. Vi ser en genuin och professionell verksamhet som det skall bli mycket givande att följa på nära håll”,
säger Nina Wenning, vd Bankomat AB.

Partnerskapet offentliggörs i dag, måndag 13 mars 2017.