Nattvandring.nu

Samarbete med Medborgarskolan

Nu har vi inlett vårt samarbete med Medborgarskolan.

Med stor glädje kan vi informera om att vi har inlett ett samarbete med ett nytt studieförbund. Ett studieförbund som visat framfötterna och som vi tror på. Medborgarskolan.

Men, vi måste direkt klargöra att samarbetet startar upp successivt i olika delar av landet. Allt för att det skall bli en bra start för alla parter.

Detta arbete är nu igångsatt i Jämtland-Härjedalen och Skåne.


Varför detta upplägg?
I samråd med Medborgarskolan har vi valt att starta upp successivt för att kunna sätta bra rutiner och former för samarbetet. 

I de två uppstartsområdena genomförs träffar med grupperna och till viss del har nu samarbetet startat.

Vi har haft som mål att få en bra start för alla parter och att era önskemål skall kunna uppfyllas så långt det är möjligt. Vi vill också sätta grunder och rutiner för vad som gäller för samarbete kring kurser, studiecirklar, kulturarrangemang med mera.

Därför ber vi er som inte tillhör Jämtland-Härjedalen eller Skåne och som är intresserade av att komma igång med lokalt samarbete att kontakta Carin Aronsson på Medborgarskolans huvudkontor. Hon förmedlar då kontakt med rätt person hos Medborgarskolan i er närhet. Ni når Carin på carin.aronsson@medborgarskolan.se eller telefon 018-56 95 41.

 

Har ni andra frågor?
Hör av er till janne@nattvandring.nu eller
via telefon 08-50 66 55 80.