Nattvandring.nu

Sommarbrev

Sommar, sol och semestrar är det som vi väntar på nu.
Att få umgås med familjen, barn, vänner, koppla av, bada, äta glass och ladda batterierna.


Tiden från sommaren 2014 har varit intensiv, det har hänt mycket positivt och verksamheten har utvecklats än mer. Dock lägger vi oss inte till vila för det utan fortsätter jobba vidare på den inslagna vägen.

Alla nattvandrargrupper och ideellt engagerade nattvandrare har under perioden gjort ett fantastiskt arbete. Vi har tillsammans ökat antalet genomförda nattvandringar och antalet vandrare vilket visar att vi alla går på rätt spår.

I år kommer vi vara med i Almedalen under hela veckan (27/6 – 5/7).
Det är kansli samt delar ur STeam som kommer vara på plats för att tillsammans med våra partners lyfta nattvandringen och väcka intresse för verksamheten. Under Almedalsveckan kommer vi arbete mycket med Facebook, Twitter, Instagram och självfallet vår centrala webbsida. Så vill du följa oss – ha koll på dessa olika media.

Kansliet kommer i år att ha helstängt under två veckor (13/7 – 24/7). Mellan 27/7 – 31/7 kommer vi har jour. Hur jouren kommer fungera kommer du hitta på vår centrala webbsida, Facebook samt via mail.

Stiftelsens styrelse, partners och kansli önskar er alla en skön sommar och hoppas ni laddar batterierna för en spännande och härlig höst.

 

Hans G Svensson                                  Janne Lundholm
Ordförande                                             Verksamhetsansvarig