Nattvandring.nu

Trevlig sommar

Nu är det sommar, sol och semestertider.
Det är dags att umgås med familjen, barn, vänner, koppla av, bada, äta glass och ladda batterierna.

Tiden från sommaren 2016 har varit intensiv, det har hänt mycket positivt och verksamheten har utvecklats än mer. Dock lägger vi oss inte till vila för det utan fortsätter jobba vidare på den inslagna vägen.

Alla nattvandrargrupper och ideellt engagerade nattvandrare har under perioden gjort ett fantastiskt arbete. Vi har tillsammans ökat antalet genomförda nattvandringar och antalet vandrare men också antalet grupper, vilket visar att vi alla går på rätt spår.

I år har vi varit med i Almedalen med arrangemang ihop med Skandia, Bankomat och Carlsberg. Det är kansli samt delar ur STeam som varit på plats för att tillsammans med våra partners lyfta nattvandringen och väcka intresse för verksamheten. Du har kunnat följa oss på Facebook, Instagram, Twitter och vår site och då under bloggen.

Kansliet kommer i år att ha stängt mellan 17 juli och 11 augusti.
Men under denna tid har vi jourbemanning och då når du oss via:
08-50 66 55 80 (vardagar 10.00 – 15.00) men du kan också skicka ett SMS till nummer: 72323. Som meddelande skriver du:

nvnu och därefter mellanslag och fortsätt sedan med dina kontaktuppgifter och ditt meddelande. Vi tar kontakt så snart vi kan och har möjlighet.

Stiftelsens styrelse, partners och kansli önskar er alla en skön sommar och hoppas ni laddar batterierna för en spännande och härlig höst.

Hans G Svensson, ordförande

Janne Lundholm, verksamhetschef